Türkiye'nin İlk 3D Tasarım ve Baskı Platformunu Hizmete Açtı

MakerBot 3 boyutlu yazıcıların Türkiye dağıtıcısı olan 3Bfab, yenilenen web sitesinde 3 boyutlu yazıcılarda yazdırılmaya hazır birbirinden ilginç tasarımları paylaşmaya başladı.

27.05.2014 00:36:53 0
Türkiye

MakerBot 3 boyutlu yazıcıların Türkiye dağıtıcısı olan 3Bfab, yenilenen web sitesinde 3 boyutlu yazıcılarda yazdırılmaya hazır birbirinden ilginç tasarımları paylaşmaya başladı. 3Bfab, 3 boyutlu yazıcıların tüketiciler arasında yaygınlaşmasıyla birlikte siteyi Türkiye’ye özgü bir model paylaşım mağazasına dönüştürmeyi hedefliyor.

MakerBot 3 boyutlu yazıcıların Türkiye dağıtıcısı 3Bfab, web sitesini yenilediğini duyurdu. 3Bfab’ın yenilenen web sitesi üzerinden 3 boyutlu yazıcılar, sarf malzemeleri ve 3 boyutlu tarayıcılar hakkında bilgi almak, ürün siparişi vermek ve 3D Akademi aracılığıyla 3 boyutu yazıcı teknolojilerine dair detaylı bilgilere ulaşmak mümkün.

3Bfab Genel Müdürü Hakan Güzelgöz, MakerBot’un geniş vizyonu ve uygun fiyatlı ürünleriyle dünyada üç boyutlu yazıcı teknolojilerinin gelişiminde ve yaygınlaşmasında önemli bir rol oynadığını bilgisini verdi. Güzelgöz, yenilenen web sitesiyle tüketiciler arasında yaygın bir akıma dönüşme yolunda hızla ilerleyen 3 boyutlu yazdırma teknolojilerine dair detaylı bir Türkçe kaynak oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

3 Boyutlu Yazıcılar İçin “Model Mağazaları” Yolda

3 boyutlu yazıcıların yaygınlaşmasıyla 3 boyutlu yazıcılarda üretime uygun modellerin de talep görmeye başlayacağına değinen Güzelgöz, şu bilgileri verdi:

“Akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla birlikte, bu cihazların yeteneklerini geliştirmek üzere uygulama mağazaları üzerinden sunulan yazılımlar milyonlarca uygulamadan oluşan bir ekosistem oluşturdu. 3 boyutlu yazıcıların yaygınlaşmasıyla birlikte, bu cihazlarda modeller konusunda da benzer bir talep patlaması bekliyoruz. 3 boyutlu baskıya uygun, fonksiyonel veya dekoratif amaçlı milyonlarca modelin küçük bedellerle sunulduğu ekosistemler oluşacak. Biz Türkiye’de tüketici odaklı 3 boyutu yazıcıların yaygınlaşmasına önderlik ettiğimiz gibi, bu akıma da yön vermek istiyoruz. Bu amaçla web sitemizde 3 boyutlu yazıcılarda yazdırmaya uygun modellerin yer aldığı, ilginç parçalardan oluşan zengin bir koleksiyon ekledik. Dünya’nın her yerinden üretici insanların da paylaşımlarıyla zamanla sunduğumuz koleksiyonu zenginleştirmeye devam edecek, sitemizi Türkiye’de 3 boyutlu tasarımla uğraşan kişilerin modellerini pazarlayabileceği bir platforma dönüştüreceğiz.”

3Bfab’ın web sitesine http://www.3bfab.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için:

desiBel Ajans

Levent Daşkıran, 0530 957 47 44, levent.daskiran@desibelajans.com
Ceren Alkan, 0554 431 55 95, ceren.alkan@desibelajans.com

  

3BFab Hakkında

3bFab, teknoloji ve elektronik sektöründeki 15 yıllık deneyimiyle son yılların endüstriyel devrimi olarak nitelendiren üç boyutlu yazıcı (3D Printer) teknolojisini Türkiye’de hizmetinize sunmaktadır. 3bFab, üç boyutlu yazıcı sektörünün lider markası MakerBot’un yetkili Türkiye distribütörüdür. Dünya genelinde şu an 50 binden fazla MakerBot üç boyutlu yazıcı farklı sektörlerdeki mühendisler, tasarımcılar ve araştırmacılar tarafından kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için www.3bfab.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

 

artuklu haber ajansı


29.8° / 19.1°
  • BIST 100

    10895,25%1,45
  • DOLAR

    32,18% 0,02
  • EURO

    34,94% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2506,72% -0,13
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,01